Demirkent Terzibaba İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://terzibabaiho.meb.k12.tr
Adres : Menderes Mah. Menderes Cad. No7 Deltaş Halı Saha Yanı Demirkent / Erzincan
VİZYON : Bölgemizde tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip öğrencilerimizin akademik başarılarını yükseltmek, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde kendimizi geliştirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:30-- 16:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Erzincan Şehir içi 1 nolu otobüs ile son durak olan Fatih Sultan Mehmet camisinde inerek 200 m yürüme ile veya Evfon mağazasının arka tarafındaki belde duraklarından Demirkent Minübüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Menderes Mahallesi Menderes Caddesi No:7 Demirkent MERKEZ/ ERZİNCAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :